Zondag 17 mei Vriendinnendag bij V.V. Helpman!

Zondag 17 mei is het weer zover! V.V. Helpman organiseert dan opnieuw in samenwerking met de KNVB een Vriendinnendag!

Net als vorig jaar mogen alle meidenleden van V.V. Helpman die dag hun vriendinnetje, buurmeisje of nichtje meenemen om samen te voetballen. Ook meiden die nog geen lid zijn van een voetbalvereniging of lid zijn van een andere voetbalvereniging zijn uiteraard van harte welkom! Tijdens de Vriendinnendag voetballen de meiden een ochtend met elkaar waarbij het plezier centraal staat. Door middel van deze dag wil V.V. Helpman de meiden en hun ouders kennis laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij V.V. Helpman. De eerste editie vorig jaar was een groot succes! (https://vvhelpman.nl/eerste-vriendinnendag-v-v-helpman-zeer-geslaagd/).

De Vriendinnendag van V.V. Helpman vindt plaats op het Sportpark Esserberg en begint om 9.30 uur en eindigt rond 12.30 uur.

Huidige situatie:

Op dit moment heeft V.V. Helpman rond de 150 vrouwelijke leden onderverdeeld in twee vrouwen teams, een MO19 en twee MO17-teams. Daarnaast spelen de meiden tot ongeveer hun dertiende gemixt met de jongens, dit ter bevordering van hun ontwikkeling. V.V. Helpman staat goed bekend in regio Groningen wat betreft meiden- en vrouwenvoetbal en is daarom ook aangesloten bij het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB.

Voor meer informatie en opgave naar aanleiding van dit bericht kunt u een mail sturen naar: voorzitter@vvhelpman.nl