Wedstrijdverslag Omlandia Zat 1 – Helpman Zat 1

De eerste speelronde van de competitie in de derde klasse zit erop. Constance, speelster van onder 13-1 bij Helpman, bezocht de wedstrijd van VV Helpman in Ten Boer. Ook schreef zij het verslag van deze wedstrijd!

Wedstrijd: Omlandia-VV Helpman

Wedstrijdverslag door Constance Werkhoven-Nijenhuis

Op een mooie zaterdagmiddag ging ik met mijn vader naar Ten boer. Papa had niet genoeg contant geld voor een kaartje maar dat zag die aardige man door de vingers. Zo begon de middag al goed.

De wedstrijd begon rustig maar na mate de tijd verliep, begon de vaart erin te komen.

In de 22e minuut kwam er een voorzet door een goeie pass van Casper Baas maar geen goal voor Helpman. Even later is Omlandia door Dennis Loer gevaarlijk.

Gelijkelijk aan wordt Helpman sterker. Na ongeveer 30min gaat Michiel Rusch tussen 2 man door, goed uitgespeeld maar hij word vastgehouden (het is nog al een slagveld), vrije bal voor Helpman, maar zonder resultaat. In de 34e minuut word er gepasst vanaf eigen helft, helemaal naar de spits van Helpman (nummer 14, Saviero van Zwol) en die neemt de bal prachtig mee en speelt de keeper uit en schiet hem in.. WAT EEN GOOAAAL!!!!! En daar is de 0-1voor Helpman.

Omlandia word sterker en Helpman wat feller krijgt een vrije bal op een gevaarlijk punt.maar door een stevige stomp word de 1-1 gered. Michiel pakt de bal en gaat er mee van door, geeft een hoge steekpass naar de spits en die neemt de bal nogmaals geconcentreerd mee en scoort!!

Rust 0-2 voor Helpman.

2E HELFTT

In de 2e helft beginnen de oude mannetjes op de tribune te mopperen en te schreeuwen naar de spelers van Omlandia.

Wanneer een speler van Omlandia een uitgetrapte bal ophaald roepen ze;’dit is het eerste goede wat je doet vandaag’

Ik ben benieuwd hoe goed die mannetjes zelf konden voetballen vroeger.

Verder beginnen de mannetjes nog te roepen dat Omlandia even beter moet gaan voetballen. Maar, de omlandiaatjes luisteren wel want de 2-1wordt gescoord door uitblinker Dennis Loer op aangeven van Kees van der Wolde.

Maar Helpman word feller en feller, in de 55e minuut slide Martin lieberom een Omlandiaatje onderuit, GELE KAART. Helpman gaat verder…..Michiel geeft voorzet op nummer 10 maar die mist.. Helpman word beter en beter, Omlandia word nog even uitgedold door nummer 7 maar deze word onder uit gehaald…..Vrije bal en geel voor Omlandia.

Op een geven moment scoort Dennis Loer van Omlandia weer.en het is 2-2.

Helpman gaat veel in de aanval maar het is tevergeefs want het is tijd.

Helpman had 3 punten verdiend ook de mensen in de kantine van Omlandia waren het daar over eens.

Bestel daar overigens nooit een tosti, het duurt een half uur en smaakt naar schoenzool!

Einde!!!

Uitslag: 2-2
Doelpuntenmaker(s) Helpman: Saviero van Zwol (2x)