Geen training op 6 en 8 januari jO8 t/m JO10

Op maandag 6 en woensdag 8 januari zal er voor de JO8 t/m JO10 géén training zijn.
De reden hiervoor is dat de leden van de Technische Commissie met alle trainers een bijeenkomst organiseren.
Op woensdag zijn ook de leiders hiervoor uitgenodigd.
Enige uitleg over deze bijeenkomsten:
Vanaf dit seizoen zijn we druk bezig om onze trainers / leiders op een hoger niveau (plan) te krijgen. We zijn een weg ingeslagen om meer te verbinden, op te leiden en te begeleiden. Zo hebben veel trainers hun opleiding JVTC gehaald en zijn we veel in gesprek met trainers en leiders. We laten ons ook steeds meer zien op trainingsavonden en wedstrijddagen. Trainers die stage lopen vanuit Alfa College krijgen de juiste begeleiding.
De dagen op 6 en 8 januari gaan we gebruiken om onze doelstelling te bespreken en uit te leggen wat dit in de praktijk zal inhouden, zowel op de training als bij wedstrijden.
De trainers en leiders zijn uitgenodigd en wij hopen dat alle ouders begrip hebben voor deze, ook voor ons, goede  investering.

Namens de Technische Commissie.
Rene Wollerich
David Schuttrups